Wij hebben je nodig!

 

Zowel voor PCC in Ghana als voor de stichting Hand in Hand in Nederland zijn diverse mensen op verschillende manieren en op vrijwillige basis actief, vooral om goede zorg in onze Community in Ghana en alles wat nodig is op het gebied van bestuur, beheer, administratie en bij de communicatie met de grote achterban van PCC – Hand in Hand mogelijk te maken.

 

Dat geldt ook voor onze PR en het beheer van onze website.

 

Daarvoor kunnen wij nieuwe, enthousiaste mensen met bepaalde vaardigheden prima gebruiken.
Dat zijn in het bijzonder:
 
Een tekstschrijver, met name voor het maken of redigeren van teksten voor onze website, voor Nieuwsbrieven en voor content op social media.
 
Een website deskundige, met name voor het werken met WordPress (inclusief zaken als hosting-omgeving optimaliseren, plug-ins, SEO’s en dat soort zaken…., je weet wel……!).
 
Een creatieve designer, voor de beeldregie op onze website, bij campagnes op social media en bij email contacten van PCC – Hand in Hand.

 

We zoeken mensen die zich voor de langere termijn willen inzetten en mee willen bouwen aan succesvolle campagnes en initiatieven die de missie van PCC en Hand in Hand ondersteunen. Met een klein maar fijn team, een goede sfeer en veel eigen inbreng kunnen we snel beslissingen nemen en veel impact creëren.

 

Voel jij dat jij met jouw kwaliteiten ons op één van deze gebieden goed kunt helpen (of misschien heb je nog wel andere kwaliteiten die wij goed kunnen gebruiken), aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Dat kan met:
Albert van Galen – [email protected]
 
of met
 
Maarten van Minnen – [email protected]
 
Wij kijken al uit naar je reacties of vragen over dit onderwerp. Aarzel niet, want…. wij hebben jou nodig!