Steun ons

Bent u geraakt door het verhaal van Hand in Hand en het lot van onze bewoners? U kunt ons werk op verschillende manieren steunen, bijv. als sponsor of giften dan wel door producten uit de beschutte werkplaats te kopen.

En het is ook mogelijk (en …. heel leuk!!) om een keertje als gast naar Hand in Hand te komen of om hier een poosje als vrijwilliger aan het werk te gaan.

U vindt op deze bladzijde alle informatie die u nodig heeft om het werk van PCC op enigerlei wijze te ondersteunen.
Alvast bedankt!

Bankgegevens

Naam van de instelling: Stichting Hand in Hand

Rekeningnummer: NL24 RABO 0127 7641 43
International Bank code: SWIFT/BIC:  RABONL2U

Sponsoring

Wilt U ons ook helpen om de kinderen een goed bestaan in de Hand in hand Gemeenschap te geven? Dat zou geweldig zijn, want zonder hulp lukt het niet.
Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Het is mogelijk om, de ontwikkeling van ‘uw kind’ te volgen, bv d.m.v. vragen per email of via een bezoek aan de website, maar het is nog veel leuker om eens een keertje in Hand in Hand in Ghana op bezoek te komen!
Lees meer…

Giften

Onze grootste wens is dat alle kinderen gesponsord worden d.m.v. een maandelijkse of jaarlijkse financiële ondersteuning. Soms adopteren groepen, zoals kerken of families, met elkaar de sponsoring van een kind.

Eenmalige giften zijn natuurlijk ook van harte welkom. De kinderen weten niet beter dan dat de verzorging en liefde die ze nu krijgen er ook in de toekomst steeds zal zijn. Voor velen zal dat een lange tijd zijn, in feite voor de rest van hun leven en dat kan dus wellicht dus nog zo’n 80 jaar zijn.

Lees meer…

 

Verkoop producten

In de beschutte werkplaats worden fraaie producten gemaakt.
Op de weefafdeling hebben we mooie, traditionele weefgetouwen, waar onze jongeren traditionele stroken weven(kente), die o.a. verwerkt worden tot sjaals, tassen, etuis of tassen. Op de kralenafdeling wordt een breed assortiment aan producten gemaakt, zoals kettingen, armbanden, sleutelhangers. In de naaikamer worden van stukjes Afrikaanse stoffen of Kente producten tassen, I pad hoezen, schorten, etuis, tafelkleden en placemats etc. gemaakt.
Lees meer…

Vrijwilligers

De Hand in Hand-gemeenschap heet vrijwilligers het hele jaar door van harte welkom
Hulp is bijv. nodig in de beschutte werkplaats, waar 25 – 30 jongvolwassen gehandicapten begeleid worden bij een nuttige en aangename dagbesteding.

Daarnaast is veel hulp nodig bij de zorg voor de 65 kleine en grotere kinderen, die permanent in de gemeenschap wonen. Zo worden er bijv. vrijwilligers gevraagd om kinderen met een beperking te helpen bij het eten, om met bepaalde kinderen te gaan snoezelen of hen bij hun dagelijkse wandelingen en activiteiten te begeleiden dan wel met hen te spelen tijdens het dagelijkse zwemuurtje.
Lees meer…