Gastenverblijven

Op het terrein van Hand in Hand zijn aantrekkelijke gastenverblijven gebouwd. Een verblijf in één van de huisjes is een unieke gelegenheid om de familiesfeer van de Hand in Hand – Community zelf te ervaren. Ook kunt u hier tot rust komen, een boek lezen of samen met de kinderen een uurtje in het zwembad afkoelen.

De Hand in Hand Community (ook wel ‘PCC’ genoemd, handig om te weten als u de weg vraagt) ligt niet ver van het centrum van Nkoranza, vlak achter het ziekenhuis en is gebouwd als een klein dorp. De gastenverblijven liggen verspreid rondom de centrale ontmoetingsplek. De meeste gastenverblijven zijn eenvoudig van opzet, sommige zijn wat luxer. De standaarduitrusting bestaat uit een bed (eenpersoons, tweepersoons of kingsize), een muskietennet, enkele meubels, een ventilator en een aangebouwde doucheruimte met eigen wc. Handdoeken, linnengoed, zeep en toiletpapier zijn inbegrepen.
Op het terrein van de Hand in Hand – gemeenschap is ook een eenvoudig restaurant. Aan onze gastvrouwen kunt u laten weten of u van de maaltijden gebruik wilt maken.

Hand in Hand heeft tevens een winkel, waar een aantal artikelen worden verkocht, zoals tassen en schorten èn vooral ook veel mooie sieraden, gemaakt in de beschutte werkplaats van kralen en stoffen! Alle opbrengsten komen geheel ten goede aan Hand in Hand.
Onze gastvrouwen kunnen u ook van dienst zijn bij het regelen van transport naar bezienswaardigheden in de buurt, zoals het apenparadijs Boabeng-Fiema en de watervallen van Kintampo.

Reserveren

Als u gebruik wilt maken van de gastenverblijven is het handig om van tevoren even te informeren of er nog plek is. Vooral de weekenden en de maanden juli, augustus en december zijn regelmatig volgeboekt. Neem contact met ons op voor een reservering op langere termijn.

Voor een bezoek op korte termijn kunt u het beste rechtstreeks bellen met onze gastvrouwen of (indien deze niet bereikbaar zijn) met Mr. Baffo.

Maar zelfs in geval van een bezoek zonder vooraankondiging kunnen wij bijna altijd prima accommodatie bieden. Tevens hebben we “overloop” afspraken met een hotel in town en een taxiverbinding, om eventuele grote aanloop tijdelijk op te kunnen vangen.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Prijslijst

Prijslijst gastenverblijven per januari 2024, in Ghana Cedi’s

 • Huis 1: Recent gerenoveerd groot gastenhuis met twee grote slaapkamers, elk met een eigen, inpandige douche en toilet. Er is een aangrenzende kamer met eethoek en koelkast. Kamer A heeft een tweepersoonsbed plus schrijftafeltje en stoel, kamer B heeft twee eenpersoonsbedden plus schrijftafeltje en stoel. Dit huis heeft een eigen terras en is tevens gelegen vlak bij een rots met prachtig uitzicht en een zomerhut om gezellig te zitten.
  Prijs VIP 1: GHC 390 per nacht.
 • Greenhouse 2: Gastenhuisje, verborgen in het groen, gelegen dicht bij de grote rots en bij het centrum van PCC. Dit huisje heeft 2 kamers, die niet geheel identiek zijn, maar wel ieder met een eenpersoonsbed, plus één gezamenlijke ruimte voor douche en toilet.
  Prijs: GHC 170 per nacht voor 2A en GHC 150 voor 2B.
 • 3 en 4: Twee huisjes onder één kap, ieder met een vierkante, aparte kamer. Huisje 3 heeft een 1-persoonsbed en huisje 4 heeft een 1,5-persoonsbed. Deze huisjes hebben elk een open, aangebouwde doucheruimte met toilet.
  Prijs: Huisje 3 GHC 200 per nacht; huisje 4 is GHC 180 per nacht.
 • Huis 5: Een drie persoonshuisje met één ruimte, waarin zowel een woon-/slaapkamer (incl. bankstel, schrijftafeltje en stoel plus een eenpersoonsbed) als een slaapkamer (met een groot tweepersoonsbed met twee matrassen). Tevens heeft VIP 5 een gezellige privé binnenplaats, een koelkast en een openlucht douche en toilet. Een schilderachtig huisje.
  Prijs: GHC 350 per nacht
 • 6 , 7 , 8, 9 en 10: Een vijftal recent gerenoveerde grote en ruime ronde hutten, ieder met een groot tweepersoonsbed met twee matrassen (behalve huisje 10, twee maal eenpersoonsbed), schrijftafeltje en stoel. Elke hut heeft een eigen open lucht douche (NB: 9 heeft een inpandige douche) en een overdekt toilet. Prijs: GHC 270 per huisje per nacht.
 • Huisjes 11 en 12: Een tweetal nieuwe, luxe en moderne twee-onder-één-kap gastenverblijven, met een groot betegeld terras. Huisje 11 heeft twee éénpersoonsbedden en huisje 12 twee king-size bedden. Beide kamers hebben een inpandige douche en toilet, twee luxe stoelen, een ruime kast en een schrijftafeltje.
  Prijs: GHC 320 voor huisje 11 en GHC 330 per nacht voor huisje 12