Sponsoring

Wilt U ons ook helpen om de kinderen een goed bestaan in de Hand in Hand Community te geven? Dat zou geweldig zijn, want zonder hulp lukt het ons niet.

Het is mogelijk om, de ontwikkeling van ‘uw kind’ te volgen, bv d.m.v. vragen per email of via een bezoek aan de website, maar het is nog veel leuker om eens een keertje in Hand in Hand in Ghana op bezoek te komen!

Bijdragen

Voor goede zorg voor de permanent bij ons wonende kinderen hebben wij per kind per jaar ongeveer 1200 euro nodig (= 100 euro per maand), maar u kunt een kind, als u dat wenst, ook voor een deel steunen, door bijv. 25 euro per maand te geven.
Zo’n kind heeft dan meer dan één sponsor.

Voor de zorg ten behoeve van de jongeren van de werkplaats, die vaak tijdens de vakanties enkele weken naar hun familie teruggaan, hebben wij een bedrag van 25 euro per maand p.p. (=300 euro per jaar) nodig.

Overschrijving van uw bank naar onze bankrekening kan, afhankelijk van uw voorkeur, maandelijks, per kwartaal of per jaar plaatsvinden en desgewenst kunt u uw overschrijvingen ook gemakkelijk elke maand automatisch laten plaatsvinden.

Contactgegevens

Bekijk onze contactpagina voor de juiste contactpersonen en -gegevens.

 

Wij danken u, namens alle kinderen, heel hartelijk voor uw steun!!

Bewoners zonder sponsor

Deze kinderen, die voor de rest van hun leven in de gemeenschap wonen en leven, zoeken nog sponsors of deelsponsors. Klik op de foto voor meer informatie.

Werkplaatsjongeren zonder sponsor

Deze jongeren van de beschutte werkplaats zoeken nog sponsors of deel sponsors. Klik op de foto voor meer informatie.