Bewoners

Op deze pagina vindt u meer informatie over alle vaste bewoners en alle werkplaatsjongeren van Hand in Hand. Door op een foto te klikken kunt u lezen over de achtergrond van elke bewoner, over de komst naar Hand in Hand en over speciale eigenschappen en bijzonderheden.

Als u geïnteresseerd bent om Hand in Hand te helpen door de zorg voor één van deze kinderen financieel te ondersteunen, bekijk onze Steun ons pagina of neem contact met ons op.

De verhalen en foto’s van de bewoners die er helaas niet meer zijn vindt u via de link: in herinnering


Vaste bewoners

Hier vindt u veel informatie over de jongeren, die ooit ergens in de steek gelaten zijn als gevolg van hun beperking en die in Hand in Hand een nieuw en veilig thuis gevonden hebben, zij allen verblijven hier dus permanent.

Voor al deze bewoners geldt dat zij waarschijnlijk de rest van hun leven in Hand in Hand zullen blijven wonen, want er is in Ghana (nog) geen enkele vorm van vervolgzorg, ook niet voor (jong) volwassenen met een beperking.
Lees meer…

Werkplaatsjongeren

Al deze jongeren hebben nog familie, die naar hen omkijkt en die in de buurt van Nkoranza woont of wat verder weg. De meeste van deze jongeren verblijven het grootste deel van het jaar bij Hand in Hand, zij gaan meestal alleen  in de vakantieperiodes naar huis en zelfs dan niet altijd, dat hangt er van af of de familie hen wil komen ophalen.

Al deze jongeren krijgen  een zinvolle dagbesteding in de beschutte werkplaats, waar ze ook vooral ook heel veel plezier met elkaar en met de caregivers hebben.
Lees meer…