Viering Silver Jubilee komt dichterbij!

Jullie weten het allemaal vast al heel lang, maar nog even voor alle zekerheid: het jaar 2017 is het jaar van het 25-jarig bestaan van onze Community

, het Silver Jubilee en de belangrijkste dagen voor de viering daarvan zijn eind december gepland. Nog een klein half jaar te gaan dus!
 
Maar zoals een bruid zich lang voor de bruiloft al bezighoudt met de vraag hoe zij er op de Grote Dag zo mooi mogelijk uit kan zien, zo is ook PCC al maandenlang bezig met een vergelijkbare vraag, namelijk:
“Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat PCC er eind dit jaar, tijdens de grote viering van het Silver Jubilee, nog mooier en aantrekkelijker uitziet dan normaal al het geval is?”
 
Al jarenlang proberen wij de compound van PCC zo schoon mogelijk te houden, maar dit jaar wordt er nog een extra schepje bovenop al die inspanningen gedaan. Er is dan ook nauwelijks nog enig zwerfvuil op het terrein te zien, het wordt allemaal keurig in de afvalbakken gedaan. Er bestaat inmiddels ook een behoorlijke sociale controle, het “zomaar” weggooien van afval op de grond kan echt niet meer!
 
Maar dat is nog lang niet alles.
Er zijn ook diverse mooie jonge palmen aangeplant en daarnaast allerlei andere planten, die zoveel mogelijk keurig door mooie hekjes beschermd worden tegen de grote eetlust van de geiten en de ezels.
PCC heeft op deze manier wel wat weg van een Engels plattelandsdorp met allemaal keurige voortuintjes.
De hekjes bij die tuintjes zijn lokaal gemaakt van stukken bamboe, gekapt op onze compound, en op sommige plaatsen zijn die hekjes zelfs heel mooi opgeschilderd!
Fleurig en kleurrijk.
 
Ook enkele stevige, oude boomstronken zijn gerooid en de gaten in de gazons zijn door heel veel grastransplantaties opgevuld, zodat het nu, in de regentijd, allemaal mooi dicht kan groeien.
Previous Image
Next Image

info heading

info content

 
De vuilnisbakken zijn meer uit het zicht geplaatst en veel rommel en oude stenen, die op bepaalde plaatsen opgehoopt lagen, zijn afgevoerd.
 
Ook de summerhut op het voetbalveld is onlangs verplaatst en helemaal vernieuwd, daardoor hoeven de voetballers nu niet meer om die summerhut heen te spelen en dat komt het spel zeker ten goede!
 
Natuurlijk, iedereen weet dat het er uiteindelijk niet echt toe doet hoe mooi de bruid op de bruiloft is, het gaat er veel meer om wie zij als mens is en wat zij als vrouw voor haar bruidegom betekent (en omgekeerd!).
En dat geldt natuurlijk ook voor PCC. Hoe mooi het terrein en de gebouwen van PCC er ook uitzien, het enige dat er echt toe doet is of de bewoners het hier goed  hebben, hier ondanks hun beperkingen zoveel mogelijk gelukkig kunnen zijn en kunnen genieten van de veilige en warme Community die wij hen hier in PCC willen bieden.
 
Met deze wetenschap in het achterhoofd zijn wij de overtuiging toegedaan dat een fleurige, mooie en schone compound wel degelijk bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners, zoals een bruidegom ook heel blij is met zijn aantrekkelijke bruid, die zich speciaal voor hem zo mooi mogelijk wil tonen op de bruiloft.
 
Een bruiloft, een Silver Jubilee, het zijn belangrijke momenten in het leven die je niet zomaar voorbij wilt laten gaan en daarom maakt PCC zich op voor een prachtig feest eind december.
Want zeg nu zelf, het 25-jarig bestaan van PCC is toch een heel speciale gebeurtenis, zeker een groot feest en een heel mooie compound waard.
Komt dat zien!