Tettey

Geboren: 2006
Sponsor(s): Thea Hoefsloot
 

Tettey is in 2006 geboren in het Akwatia ziekenhuis. Hij was waarschijnlijk een premature baby met verschillende handicaps. Hij verbleef ong. 4,5 jaar in het ziekenhuis. Zijn moeder verdween snel na de geboorte en zijn vader kon niet voor hem zorgen dus de verpleegkundigen van de kinderafdeling van het ziekenhuis namen die taak op zich. Hij verbleef bijna de hele dag op zijn kamer. In 2011 kwam hij naar Hand in Hand nadat een aantal vrijwilligers Tettey hadden gezien en medelijden met hem hadden gekregen.

Tettey heeft een ernstige scoliose, ziet slecht, en hij kon ook niet staan of lopen toen hij bij ons kwam. Hij was ook veel te klein voor zijn leeftijd.

Sinds hij in PCC is, is hij enorm veranderd. Tettey kwam snel aan in gewicht. Hij kent iedereen, loopt en rent veel rond in de Community en helpt anderen graag. Hij haalt spullen voor andere kinderen als hem dat gevraagd wordt. Hij houdt erg van het water gedurende het zwembad uurtje en doet graag mee aan andere activiteiten.

Tettey vindt het fantastisch om zich te verkleden voor een PCC party.

Hij maakt graag contact met gasten en kan ook behoorlijk ondeugend en af en toe zelfs wel vernielzuchtig zijn, wat natuurlijk niet altijd leuk is…