Samson

Geboren: +- 2016

Sponsors: Sue Hatton, UK. Voor Samson zijn we op zoek naar €75 extra sponsoring per maand. Uiteraard is het mogelijk om een deel van dit bedrag te sponsoren.

 

In mei 2022  heeft Social Welfare uit Wenchi gevraagd of wij ons zouden willen ontfermen over een jongentje van ong. 6. jaar. Hij was een paar weken daarvoor vlakbij Wenchi gevonden en zoals meestal zijn de autoriteiten er daarna niet in geslaagd om zijn familie te traceren.

Gedurende enkele weken had een vrouw / barmhartige Samaritaan voor hem gezorgd, maar sindsdien was er geen plaats meer voor hem.

Wij zagen een rustig jongentje, die niet sprak. Hij heeft een verstandelijke beperking en is waarschijnlijk ook autistisch. Social Welfare zei dat hij mogelijk ook doof zou zijn, maar dat hebben wij nog niet kunnen bevestigen. Wel duidelijk is dat hij van eten houdt, wij zagen bij presentatie al een verschil met zijn foto’s van begin mei.

Wij hebben toen besloten hem in onze Community te accepteren en toen hij naar PCC kwam hebben wij hem de mooie naam Samson gegeven, omdat wij denken dat als hij dooreet zoals hij nu doet hij op een dag net zo sterk zal zijn als de Bijbelse Simson.

Wij hopen en geloven dat Samson na zijn komst naar PCC spoedig zal aansterken en wij zullen maximaal ons best doen om al zijn kwaliteiten hier verder te ontwikkelen.

Een sterke man is gearriveerd!