Lizzy (Elizabeth)

Sponsor: Lodewijk de Kruijf en Bianca Egberts
 
In oktober 2015 zijn 3 meisjes van Kumasi Children’s Home naar PCC toegekomen.
Lizzy was daar één van, de oudste van de 3, toen ong. 8 jaar oud.
 
Zij was rond aug. 2015 rondzwervend op straat in Kumasi aangetroffen en vervolgens naar KCH gebracht. Veel meer info hebben wij helaas niet over haar leven voor haar komst naar PCC.
 
Lizzy is een vrolijk en positief meisje, goedlachs en aanhankelijk. Zij is altijd in voor activiteiten. Zij geniet van spelletjes, van muziek en dansen, van lekker eten en natuurlijk van het zwembad. Zij luistert ook goed naar haar caregiver. Het aanpassen aan haar nieuwe omgeving en het geheel andere leven in onze Community is gelukkig heel voorspoedig gegaan. KCH is zij blijkbaar heel snel vergeten.
Lizzy heeft slechts een milde verstandelijke beperking
 
De 2 andere meisjes, die met haar vanuit KCH naar PCC gekomen zijn, heten Esther en Deborah en Lizzy gedraagt zich en beetje als de grote zus van de 2 kleintjes. Dat doet zij trouwens ook graag voor Miriam, met wie zij samen met één caregiver in een huis woont, maar Miriam is daar niet altijd van gediend….
Lizzy vindt bezoekers trouwens ontzettend leuk en probeert bij iedereen om de nek te springen, een teken dat zij zich hier heel veilig voelt!