Kojo Patrick Charm

Geboren: 2003
Sponsor(s): Bas Bosman; Rose van Thiel en familie; Sronko Diaries Ghana
 
Kojo is in lichte mate spastisch. Hij is een charmante jongeman en heeft zijn naam (Charm) te danken aan zijn geweldige sociale vaardigheid om mensen helemaal voor zich in te nemen. Als hij je in het vizier heeft komt hij vaak snel op je af rennen en om aandacht vragen. Met zijn stralende ogen en zijn kleine glimlachje volg je hem al gauw met je ogen. Tijdens de ochtend oefeningen zoekt hij graag je aandacht en wil hij liefst iedereen een glimlach geven.
Kojo is energiek en altijd vrolijk en speelt graag.
Verder deelt Kojo ook heel koninklijk kushandjes uit om ze dan natuurlijk ook weer terug te ontvangen.
In de loop der jaren heeft Kojo zich behoorlijk ontwikkeld. Hij kan nu zelf eten, al blijft hij het leuk vinden als iemand anders hem helpt bij het eten!
Hij kan nu ook goed lopen, wel met een stevige brace voor zijn linkerenkel i.v.m. doorzwikken en hij kan zelfs wel hardlopen.
Kojo is over het algemeen een heel vrolijke kerel. Hij doet ook graag mee met voetballen, al mist hij de bal dan meestal wel……
Hij heeft ook wel minder goede eigenschappen. Als hij kans ziet pakt hij graag lekker eten van het bord van iemand anders en als hij om welke reden dan ook kwaad of jaloers is, dan is dat duidelijk zichtbaar. Soms pakt hij dan zelfs een steen en dreigt te gaan gooien, maar meestal lukt het om hem snel te kalmeren.
Gelukkig zijn dat uitzonderingen en is Kojo over het algemeen nog steeds Kojo Charm, inmiddels al een behoorlijk grote jongeman, die overduidelijk geniet van het leven in PCC!