David

Born: +- 2013

Sponsors: Frank en Stieneke Baas; Martin en Jeannette Kemp; Kees en Ineke van de Graaf.

 

In oktober 2017 zagen wij in Kumasi Children’s Home een lief jongetje met een verstandelijke beperking en een klompvoet links. Hij verbleef daar sinds augustus 2017, waar hij als vondeling net buiten het hek was achtergelaten. Bij onze eerste ontmoeting was hij ongeveer 3 tot 4 jaar oud en kon (nog) niet praten, maar hij lijkt aardig wat te begrijpen.
Hij kan wel al goed aan de hand meelopen en zelfstandig zitten en lacht voortdurend, hij lijkt zich helemaal thuis te voelen in PCC!

Na zijn aankomst in PCC in november 2017 krijgt hij de mooie naam David (dat betekent: “lieveling”) en op zijn eerste dag geniet hij al volop van het zwembad, waar hij warm welkom wordt geheten door de andere “kleinere jongens”, zoals James en Joël. De Bijbelse David was een kleine jongen die tot iets groots in staat bleek en wij hopen dat onze David ook grote dingen kan doen en in PCC veel vooruitgang zal boeken.

Hij viel in ieder geval, net als Ruben die samen met David uit KCH gekomen is, met zijn neus in de boter omdat hij nog keurig op tijd was voor de viering van het Silver Jubilee van PCC, eind 2017.
In 2018 is hij geopereerd aan zijn klompvoet en sindsdien loopt hij veel beter, gelukkig wel.

En hij lacht nog steeds de hele dag!