Kojo Patrick Charm

Geboren: 2003

Sponsor(s): Bas Bosman; Roos van Thiel en familie

 

Kojo is in lichte mate spastisch. Hij is een intelligent kereltje en heeft zijn naam (Charm) te danken aan zijn geweldige sociale vaardigheid om mensen helemaal voor zich in te nemen. Als hij je in het vizier heeft als je aan tafel zit komt hij op je af rennen om je een kus op de wang te geven. Met zijn stralende ogen en zijn kleine glimlachje volg je hem al gauw met je ogen, om soms ook nog net te zien dat, voor hij weer verdergaat mensen te begroeten, er een stuk vlees van je bordje is gelicht. Tijdens de ochtend oefeningen zal hj iedereen stuk voor stuk een knuffel en een glimlach geven. Kojo is energiek en altijd vrolijk en speelt graag het spelletje -wie is het?- Daarbij loopt Kojo naar kinderen in de buurt, wijst naar ze en kijkt dan vragend naar de persoon waarvan hij verwacht dat die de naam van het kind zal zeggen. Natuurlijk wijst Kojo ook regelmatig naar zichzelf en is verheerlijkt als hij zijn naam hoort. Zeg je een andere naam, dan kijkt hij je vol onbegrip aan. Verder deelt Kojo ook heel koninklijk kushandjes uit om ze dan natuurlijk ook weer terug te ontvangen. Ondanks dat Kojo naar iedereen toe zijn warmte en vrolijkheid uitstraalt heeft zijn verzorger Patrick een speciaal plaatsje voor Kojo. Wanneer vader en zoon zich herenigen is de liefdevolle band die Patrick met Kojo heeft voor iedereen duidelijk zichtbaar. Er is dan ook niemand trotser op Kojo dan papa Patrick.