Eno Mary

Geboren: 2002 – 2003

Sponsor(s):    NN anoniem

 

Dit meisje was een jaar of 8 of 9 oud, toen zij in augustus 2011 in het Osu Children’s Home werd opgenomen, nadat zij kort daarvoor in Secondi Metro was achtergelaten. Zij heeft een matige verstandelijke beperking. In maart 2012 kwam zij naar PCC. Aanvankelijk kon ze niet praten, had ze vaak een angstige blik in de ogen en kon ze maar moeilijk wennen aan de structuur van PCC of meedoen met ons dagprogramma. Maar langzaam maar zeker heeft zij haar nieuwe familie, haar nieuwe thuis volledig geaccepteerd en in haar ogen zien wij nu vaak pretlichtjes. Ze heeft veel energie en vindt het heel leuk om met andere kinderen te spelen en… ze begint zelfs een beetje te praten, jawel! Eno probeert met anderen contact te leggen door oogcontact te maken en d.m.v. veel omhelzingen, het is duidelijk dat zij het nodig heeft om veel liefde te ontvangen en die krijgt zij hier gelukkig ook! Haar zusje in PCC is Dede en af en toe kibbelen deze twee jonge dames, omdat ze toevallig tegelijk dezelfde kleren willen dragen… Eno Mary heeft een aardig en expressief gezicht en vindt het leuk om rond te huppelen over onze compound. Zij gaat naar de Shalom special school en tevens naar onze Summer school en ze vindt het heel fijn om veel nieuwe dingen te leren. Ze houdt ook van het zwembad, van muziek en dansen, van spelletjes in de Art Class en geniet heel erg van haar eten. Kortom, in feite is PCC voor Eno Mary een geweldige plek!

 

Terug naar het overzicht