Kwaku Jacob

Geboren: 2006 – 2007
Sponsor(s): Anne de Valk, Nederland.  Voor Kwaku jacob zoeken we nog €75 extra sponsoring per maand. Uiteraard is het mogelijk om een deel van dit bedrag te sponsoren. 

 

Kwaku Jacob is geboren rond 2006/2007 en kwam naar Hand in Hand in augustus 2010. Hij was betrokken bij een ernstig auto-ongeluk waarbij zijn moeder en alle andere passagiers direct dood waren. Pogingen om zijn familieleden op te sporen waren niet succesvol. Aanvankelijk verbleef hij in Osu Children’s Home in Accra, maar hij kwam al 3 maanden later naar Hand in Hand toe.

Kwaku Jacob heeft een intellectuele beperking en ziet slecht, maar hij heeft zijn plek gevonden in PCC en zoals alle andere kinderen wordt hij erg geliefd. Hij helpt elke dag met het versjouwen van de siësta matrassen.

Kwaku Jacob houdt van het zwembad, de speeltuin, muziek en eten. Kwaku kan ook goed een auto of een ezel nadoen, als je hem dat vraagt kan hij allemaal verschillende geluiden nadoen.

Ook kan hij heel goed tijdens een party het Alfabet en het Onze Vader luidkeels ten gehore brengen. Hij maakt verder de hele dag lol!