PCC – een wonder van boven!

PCC – een wonder van boven!

 
Deze keer een anders-dan-anders rubriek in de Alberts Corner, wat minder tekst, maar wel veel prachtige foto’s, omdat beelden nu eenmaal meer kunnen zeggen dan 1.000 woorden!
 
In de loop der jaren zijn veel mensen, die PCC – Hand in Hand een warm hart toedragen, wel eens in onze Community op bezoek geweest, maar voor nog veel meer mensen is een bezoek aan Ghana en PCC (vooralsnog) helaas niet mogelijk.
 
Voor die laatste grote groep is het natuurlijk moeilijk om zich voor te stellen hoe PCC er nu eigenlijk precies uitziet.
Wij weten ook dat veel bezoekers erg verbaasd zijn als zij voor de eerste keer naar onze Community toekomen. Meestal vertellen zij ons tijdens hun bezoek dat de Community veel groter is dan zij zich vooraf hadden voorgesteld.
 
Gelukkig ……… wij hebben heel goed nieuws voor al diegenen die zich geen duidelijke voorstelling van PCC kunnen maken, want sinds een aantal weken beschikken wij over een serie prachtige opnames van PCC!!
Deze beelden zijn gemaakt met een drone van twee zeer aardige bezoekers, die zo blij waren geworden tijdens hun bezoek aan PCC dat zij ons met deze opnames wilden verrassen.
 
Omdat het zulke mooie en veelzeggende beelden zijn delen wij die graag met alle lezers van Alberts Corner, in de hoop dat hierdoor een goed beeld van de lay-out en de grootte van de Community gegeven wordt.
 
Kijk maar naar de fraaie beelden van PCC van bovenaf in de diashow.
 
Previous Image
Next Image

info heading

info content

 
Omdat je in luchtopnames nu eenmaal niet zoveel van de bewoners kunt zien tonen wij in diezelfde diashow graag ook een aantal mooie portretten van enkele bewoners van PCC, die genieten van het leven hier en die het helemaal niets uitmaakt of er nu een drone overvliegt of niet.
 
Kijk naar de foto’s van Shalomina, Maame Serwaa, Eno Mary, Sue, William of Orange en Kwame Addai vooral ook naar hun uitstraling.
 
Want hoe mooi de compound en de gebouwen van PCC ook zijn, het gaat uiteindelijk om hoe de bewoners zich voelen.
Mede dankzij al onze sponsors en donoren kunnen zij hier elke dag glimlachen en genieten.
 
 
PCC – een wonder van boven!
 
 
Zoals ik al zei: mooie foto’s zeggen meer dan 1.000 woorden!