Kwame Evans

Geboren: 1994

Sponsor(s): Diny Schagen van Leeuwen

 

Evans is het 11e kind van zijn moeder. Zijn vader is overleden toen hij jong was. Zijn moeder, Yaa Payini, hertrouwde en zorgde tot voor kort voor Evans. Evans woonde samen met zijn familie en heeft tot en met de vierde klas van de lagere school op school gezeten. Daarna heeft hij thuis geholpen. In December 2007 kwam zijn moeder met hem naar de werkplaats om te vragen of Evans hier mocht komen werken. We hebben toen ja gezegd. Helaas is de moeder daarna nooit meer terug gekomen en kunnen we haar in haar geboortedorp niet meer terugvinden. Evans maakt deel uit van een van de kralentafels en is erg gefocused op het maken van de hippstrings. Maar hij heeft altijd tijd om je een prachtige glimlach te schenken als jouw ogen de zijne ontmoeten! Hij is gelukkig met de kralen, maar in de toekomst hoopt hij ook te mogen weven. Evans zal er altijd voor zorgen dat hij als eerste wakker is in de jongensslaapzaal. Om 5.40 is hij wakker en in een paar tellen ook de andere jongens. Dankzij Evans kunnen ze snel beginnen aan hun ochtendklusjes. Ondanks het vroeg wakker worden, heeft hij snel wat vrienden gemaakt met de jongens en laat hij potentieel leiderschap zien. Hij noemt Patrick, de man in de jongensslaapzaal, zijn vader en heeft Kojo (patrick’s zoon) tot zijn kleine broertje gebombardeerd. Evans neemt zijn kleine broertje mee om te wassen en zorgt voor hem in de weekenden.

 

Terug naar het overzicht