Gastenboek/Guestbook

Wilt u graag met ons en de andere lezers van de website een kort bericht delen over Hand in Hand, bijv. n.a.v. een column in Alberts Corner of na een bezoek aan de Community in Ghana?

Would you like to share a short message about Hand in Hand with us and other visitors of this website?

 

Wij nodigen u dan van harte uit om uw bijdrage in het Gastenboek te plaatsen (liefst in het Engels, want dan kunnen de meeste andere internationale bezoekers van de website uw bijdrage ook lezen en begrijpen, maar het mag ook in het Nederlands of in een andere taal, als het voor ons maar duidelijk is…!). Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website.

You are cordially invited to leave your message in this Guestbook!

 

Wilt u uw opmerkingen naar de Board van PCC sturen en doet u dat liever niet via het Gastenboek? In dat geval kunt u het beste een email sturen naar: handinhandcommunity@gmail.com

Wij stellen alle opmerkingen, reacties, observaties en aanbevelingen zeer op prijs. Alvast dank voor uw bijdrage!

We really appreciate all remarks, reactions, observations and advices! Thanks for your contribution!

Name*
E-mail *
Message

Enter below this antispamcode
captcha

 • Belinda vd Bunt 31 december 2013

  Iedereen bij Hand in Hand wil ik een gelukkig, gezond maar vooral liefdevol nieuwjaar (en dat komt wel goed weet ik uit ervaring)toe wensen.Geven jullie Mabel namens mij voor een keer een extra knuffeltje?

 • Lonneke 17 december 2013

  Het was een kort, maar geweldig bezoek! In de ochtend werden we verwelkomd door Gabriel met zijn mooie lach, aan de hand heeft hij met ons over het terrein gelopen waar we zo vriendelijk werden begroet door alle kinderen en de mensen. Het was hartverwarmend en een vriendin van mij werd er emotioneel van zo mooi vind ze jullie project. Blijf er mee door gaan, jullie werk is fantastisch!

 • Mirjam 14 december 2013

  Het verhaal over de PCC-taal zie ik nu net pas en hoe geweldig is dat! Ik word er helemaal warm van

 • Ineke 27 november 2013

  Ja we leren elke avond na het eten een nieuw gebaar. Al sinds aankomst … wat doen ze toch met die foto’s die ze in de lucht steken?… Pracht initiatief en goed uitgewerkt, iedereen doet mee. Het is een “Bliksemklas” en in een halve minuut weer over. Petje af.

 • Bernard Meier 25 november 2013

  moi de pCC gebarentaal, moeten wij ook maar tzt leren.Top gedaan.

 • Dorrit van Dalen 19 november 2013

  Beste Ab, wat een geweldig grappig en geinspireerd verhaal over Peace! Hartelijke groet, ook aan Jeanette.

 • Astrid van den Broek 11 november 2013

  Lieve mensen, ik lees net het vreselijke nieuws van het overlijden van Daniel. Wij waren met ons gezin en familie bij julllie in juli en wat hebben we met Daniel gelachen. Een grote schat. Hij was zo blij met het voetbalshirt, de bal en natuurlijk de pot nutella. Jullie zullen hem erg missen. Sterkte!

 • Carla en Dick Pouw 4 november 2013

  Een bijzonder stukje over Daniel. Het was ook zo bijzondere en lieve jongen.Hij moet zeker de liefde ervaren hebben zoals hij die gekregen heeft in PCC. Het was hem zo gegund dat hij van die liefde en aandacht wat langer mocht genieten. Hij is in ieder geval in liefde gestorven en met liefde begraven. Heel veel sterkte allemaal daar. Dick en Carla

 • Joce en Ina 31 oktober 2013

  Lieve Ab en Jeannette en alle mensen die dicht bij Daniel stonden. Wat een verdrietig verhaal! Jullie allen gecondoleerd en heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
  We denken aan jullie. Joce en Ina

 • Evie 31 oktober 2013

  Lieve allemaal, heel veel sterkte gewenst met het overlijden van daniƫl. Mooi hoe jullie over hem schrijven..