Gastenboek/Guestbook

Wilt u graag met ons en de andere lezers van de website een kort bericht delen over Hand in Hand, bijv. n.a.v. een column in Alberts Corner of na een bezoek aan de Community in Ghana?

Would you like to share a short message about Hand in Hand with us and other visitors of this website?

 

Wij nodigen u dan van harte uit om uw bijdrage in het Gastenboek te plaatsen (liefst in het Engels, want dan kunnen de meeste andere internationale bezoekers van de website uw bijdrage ook lezen en begrijpen, maar het mag ook in het Nederlands of in een andere taal, als het voor ons maar duidelijk is…!). Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website.

You are cordially invited to leave your message in this Guestbook!

 

Wilt u uw opmerkingen naar de Board van PCC sturen en doet u dat liever niet via het Gastenboek? In dat geval kunt u het beste een email sturen naar: handinhandcommunity@gmail.com

Wij stellen alle opmerkingen, reacties, observaties en aanbevelingen zeer op prijs. Alvast dank voor uw bijdrage!

We really appreciate all remarks, reactions, observations and advices! Thanks for your contribution!

  Name*
  E-mail *
  Message

  Enter below this antispamcode
  captcha

  • Carlijn 24 februari 2014

   Wat een mooi verhaal over Kwame Evans. Ik ben blij voor hem!

  • Johan van Sleen G8 24 februari 2014

   Mooi verhaal over Kwame en die stralende lach zie ik iedere dag voor mij. Een harde werker is hij. Als wij aan het bouwen zijn bij PCC, staat hij bij ons met een olijke blik : : laat mij aub die kruiwagen met specie duwen !!!”

  • tante Mirjam 13 februari 2014

   Dat mag je best de volgende column weer melden, hoor 🙂

  • Regina 6 februari 2014

   Hallo PCC, nog steeds ontroerend om jullie verhalen te lezen en erover te horen. good luck Regina

  • Eza 3 februari 2014

   Hoi, Wat goed om te lezen dat Joël (of Kwame) zo’n goed thuis gevonden heeft en dat het nu al zo goed met hem gaat. Alle oud-vrijwilligers die in KCH hebben geholpen zijn in de wolken met dit nieuws! We hebben allemaal zo ons best gedaan om hem te helpen zover dat kon, het is een schat van een kind met een hele mooie toekomst bij jullie! Dankjulliewel. Jullie organisatie is top! Liefs, Eza

  • Johan van Sleen G8 25 januari 2014

   Iedere keer weer geweldig mooi om de laatste nieuwtjes uit PCC te mogen lezen. Binnenkort start de nieuwe G8 projectgroep voor 2015 weer. Ik blijf jullie volgen ook al duurt het nog ruim 1,5 jaar voordat we weer afreizen.

  • Justine 25 januari 2014

   Beste Ineke, Nogmaals dank dat jullie ons, als groep van Sawadee, zo spontaan en onverwacht een warm welkom en een interessante rondleiding konden geven bij Hand in Hand. Het gaf een heel warm en goed beeld van jullie project en de mensen in de groep hebben ervan genoten. Wie weet in de toekomst vrijwilligers die terug bij jullie komen? Groeten, Justine

  • Bernard 7 januari 2014

   alle beste wensen en een goed nieuw jaar

  • Leanne Bok 3 januari 2014

   Allen de beste wensen voor 2014! Als mijn plannen en wensen uit mogen komen zal ik dit jaar eindelijk weer een bezoekje brengen! Ik kijk er enorm naar uit….

  • Joce en Ina 1 januari 2014

   Lieve Ab en Jeannette, bestuur, betrokkenen, caregivers en bewoners van de Hand in Hand, voor jullie allemaal een heel goed, gezegend en gelukkig nieuwjaar!