Charles Boasie

Geboren: 29-02-1985

Sponsor(s): We zijn op zoek naar een sponsor voor Charles (€25 per maand)

 

Charles slaapt met de andere jongens op de slaapzaal en hij zorgt heel goed voor zichzelf. Tijdens de werkuren is hij er trots op om achter zijn eigen weefgetouw te zitten. Hij weeft stoffen met de mooiste kleuren en patronen. Charles weeft ‘breed’ en kijkt wat neer op de anderen die alleen ‘kente’ weven, wat smallere repen zijn. Zijn werk is super en dat weet hij! Hij vindt het ook heerlijk om anderen te hulp te schieten, met weven of met kralen rijgen. Zijn werk is onafhankelijk en hij vraagt alleen hulp als het nodig is. Charles is een vrolijke en communicatieve jongen en geniet er van om samen met zijn collega’s in de weefhal te zitten werken. Hij zal je altijd vriendelijk begroeten als je binnenkomt. Charles verstaat en begrijpt je perfect, het is alleen erg moeilijk voor hem terug te praten. Alleen als je gewend bent aan zijn spraak kun je wat woorden herkennen. In de morgen helpt hij mee met het vegen van de compound. Verder speelt hij graag voetbal dus zo gauw hij een kans krijgt is hij aan het voetballen.