Kofi Baidu

Geboren: 03-03-1988

Sponsor(s): fam. de Graaf Рde Bruyne

 

In de werkplaats is Kofi een erg zelfstandige en harde werker. Ook houdt hij ervan om anderen te vertellen dat ze moeten werken. Het schoonhouden van de compound en voetballen zijn zijn andere favoriete activiteiten. Kofi vindt het geweldig om de sleutels bij zich te houden en de deur van de workshop en het kantoor te openen. Hij werkt erg hard met de kralen en het klaarmaken van de kralen. Hij is een ijverig persoon die graag lacht maar hij kan ook erg eigenwijs zijn. Soms is Kofi wat opstandig. Vaak pakt hij zijn tas in en uit. Hij houdt er niet van om gecommandeerd te worden. Maar als je het op een vriendelijk en rustige manier vraagt, smelt hij voor je en doet hij alles wat je maar wilt.

 

Terug naar het overzicht