Yaw Johnson

Geboren: 1999

Sponsor(s):

 

Yaw is een van de eerste jongens die sinds 2004 in onze werkplaats werkt. Hij kan zich concentreren maar niet erg lang en heeft kleine pauzes nodig om zijn overtollige energie kwijt te raken. Als Yaw muziek hoort, begint hij met dansen ook al heeft hij draad en naald in zijn hand! Yaw heeft een behoorlijk sterke eigen wil en als hij eenmaal iets in zijn hoofd heeft, kan dat niet veranderd worden! Hij houdt niet van vechten en noemt iedereen zijn broer of zus. Heel soms kan hij een tik uitdelen om te laten zien wie de baas is. Omdat Yaw zijn eigen kracht niet kent huilt er dan vaak iemand. Hij ziet er graag netjes uit, ook soms met de kleren van de caregivers!, en hij gedraagt zich als een heer. De laatste tijd is hij ook erg geïnteresseerd in de meisjes en vindt het leuk om met ze te dansen. Zeker met Abigail.

 

Terug naar het overzicht