Abigail

Geboren: 01-06-1988

Sponsor(s): Nieske van der Meer

 

Abigail werkt sinds 2005 in de werkplaats. Ze vindt haar werk leuk en is heel zelfstandig. Ze is ijverig en vindt het leuk om de workshop en het terrein schoon te maken. Abigail is over het algemeen een kalme meid en door haar warme persoonlijkheid heeft ze veel vrienden in de werkplaats. Abigail is eigenwijs en als ze iets heeft beslist dan gaat ze dat niet veranderen. Dit is echt een typische eigenschap van Down Syndromers! Als ze bijvoorbeeld heeft besloten om een kledingstuk voor langere tijd te dragen dan kost het heel wat overredingskracht om dat besluit te veranderen. Ze is gek op kleren van anderen en verstopt weleens andermans mooie teeshirt in haar tas. Dus houdt de waslijn in de gaten!! Abigail danst en zingt graag en tijdens onze vele feestjes krijgt ze enthousiast applaus als ze rond danst met haar danspartner Yaw Johnson!

 

Terug naar het overzicht