Samuel Owusu

Geboren: 1989

Sponsor(s): Esther en Allard Allersma

 

Samuel kwam in juni 2007 naar the beschutte werkplaats. Van te voren zat hij op de Shalom Special School. Samuel neemt zijn werk erg serieus en kan ook zelfstandig werken. Alleen als hij zich niet meer kan concentreren begint hij herrie te maken en andere kinderen te plagen. Of hij speelt dat hij een aanval krijgt, zodat hij even kan slapen! Samuel is een vriendelijke, rustige jongen die niet van heel veel praten houdt. Misschien is de reden dat het erg moeilijk is om hem te verstaan. Doordat het lastig is om hem te verstaan moet hij zichzelf de hele tijd herhalen. Als Samuel groot is, wil hij graag pastoor worden. Hij houdt van muziek en dansen. Lekker eten is zijn hobbie en hij houdt het meest van rijst. Zijn beste vriend is Bright. Bright werkt ook in de werkplaats. Ze zijn net een Siamese tweeling; waar is de een is, is de ander ook.

 

Terug naar het overzicht